Urgente hulp nodig? 038 - 081 848
Brandwacht Huren op de Maintenance NEXT beurs
Naar het overzicht van de artikelen

Maintenance NEXT

Beursbezoekers onder de indruk van Brandwacht Huren tijdens Maintenance NEXT

Wij stonden met een grote stand op hét netwerkplatform voor industrieel onderhoud: Maintenance NEXT. Het waren drie dagen van hard werken maar het was een enorm succes. De stand maakte zeer veel indruk op de beursbezoekers. Dat leidde tot veel aanspraak en een aantal interessante, potentiële klanten.

“De stand van Brandwacht Huren is indrukwekkend en toont dat Brandwacht Huren er echt werk van heeft gemaakt.”

Door middel van strategisch aangebrachte vloerstickers werden de bezoekers van de beurs naar onze stand geleid. We wilden duidelijk laten zien wie we zijn en wat we kunnen bieden. We hadden daarom videoschermen, waarop onze boodschap en dienstverlening werden getoond, livedemonstraties van een van onze rescue teams en we toonden onze krachtige BMW X6, die we hebben ontwikkeld voor het racecircuit in Zandvoort als onderdeel van het snelle interventieteam.

Onze medewerkers en onze mooie gastvrouwen in race-outfit onthaalden onze bezoekers. De barista bereidde voor hen in de espressobar een heerlijke koffie, terwijl zij keken naar het rescue team dat in een hoge stellage een demonstratie gaf van de evacuatie van een persoon uit een besloten ruimte.

“Brandwacht Huren weet van aanpakken; ze hebben de Rotterdamse harde werkersmentaliteit.”

Medewerkers vertelden de bezoekers op en rond de stand over Brandwacht Huren. René en Marc, sales verantwoordelijken van Brandwacht Huren, vertelden over de dienstverlening van Brandwacht Huren. Ron en Michiel deelden hun ervaringen over de praktijk.

“De stand laat zien dat Brandwacht Huren een open cultuur heeft. Het bedrijf werkt gewoon vanuit boerenverstand.”

Onze aanwezigheid op het netwerkevent leverde een hoop nieuwe, interessante leads op. Bezoekers loofden onze professionaliteit en keken uit naar een volgend contact en samenwerking.

“Brandwacht Huren laat zien dat ze weten wat ze doen door de professionele manier van werken.”

De aanvoerder van Brandwacht Huren, Bas Stoop, zag de deelname aan Maintenance Next als ”een unieke en bijzondere manier om ons bedrijf te presenteren aan beursbezoekers en potentiële klanten. Door onze aanwezigheid hebben we veel nieuwe contacten opgedaan en hopelijk leidt dat tot veel nieuwe en tevreden klanten.”

Brandwacht Huren op de Maintenance NEXT beurs

Alle artikelen

Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Dank u voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.