Urgente hulp nodig? 038 - 081 848
Collin ter Horst - interview met Coördinator Planning Brandwacht Huren BV
Naar het overzicht van de artikelen

Onze opdrachtgevers kunnen altijd rekenen op fitte en waakzame brand- en veiligheidswachten. Dat is de kracht van onze personeelsplanners.

Introductie

Collin ter Horst kan alles vertellen over een goede personeelsplanning. De eerste drie jaar bij Brandwacht Huren werkte hij als brand- en veiligheidswacht. Door een opleiding aan de BWH-Academy te volgen, kon Collin doorgroeien naar de functie van Coördinator Planning. Hij weet door ervaring dus wat nodig is.

Hij en zijn collega's verzorgen de coördinatie van onze mensen die op locatie bij de klant werken. De planners zorgen dat al onze brand- en veiligheidswachten op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Wat doen onze personeelsplanners precies?

De urenregistratie, administratie en de door de brand- en veiligheidswacht ingevulde dagrapportages worden verwerkt in onze meldkamerapplicatie. Daarin worden bovendien de dagrapportages gecontroleerd op correctheid. Al deze ingevoerde informatie wordt daarna gekoppeld aan de app van Brandwacht Huren (geschikt voor iOs en Android) waar alles inzichtelijk in beeld wordt gebracht.

Collin ter Horst - interview met Coördinator Planning Brandwacht Huren BV
Collin ter Horst is reeds drie jaar Coördinator Planning bij Brandwacht Huren B.V.

Zorg voor alertheid op de werkplek

"Een belangrijke vereiste voor een brand- en veiligheidswacht is alertheid”, aldus onze Coördinator Planning. “Daarom bekijken we iedere situatie zorgvuldig. Een brand- en veiligheidswacht mag niet vermoeid naar een opdracht vertrekken. We letten er dus altijd op hoe vaak de desbetreffende kracht die week al aan het werk is geweest. We letten er bovendien op dat we diegene sturen, die de juiste expertise heeft en de juiste specialist is voor de job.”

Er is een calamiteit bij de klant. Wat zijn de te nemen stappen?

  • Er wordt een oproep gedaan bij de calamiteitenlijn van Brandwacht Huren (03 808 18 48).
  • De Coördinator Planning evalueert de omstandigheden, beoordeelt de situatie en geeft de informatie door aan onze meldkamer.
  • Op basis van de verkregen informatie selecteert hij de juiste deskundige voor de klus. "We letten ook op het aantal uren dat de betreffende kracht al heeft gewerkt die week. Een brand- en veiligheidswacht moet wel scherp en in goede conditie zijn. We kunnen maatwerk leveren, omdat overal op wordt gelet”, vult Collin aan.
  • De aangewezen brand- en veiligheidswacht wordt genotificeerd. Om zeker te zijn, belt Collin de aangewezen kracht op om te vragen hoe snel hij op locatie is en wijst hem op belangrijke aandachtspunten, zoals het bij zich hebben van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM`s).
  • Afsluitend wordt onze klant telefonisch op de hoogte gebracht.

Hoe bieden wij kwaliteit?

"Wij bereiken mensen razendsnel", zegt onze Coördinator Planning.

Bovendien biedt Brandwacht Huren haar opdrachtgevers heldere en inzichtelijke informatie. Daarnaast zijn we 24 uur op 24 en zeven dagen in de week te bereiken. Wij kunnen garanderen dat de juiste specialist in vaak minder dan twee uur op locatie aanwezig is.

Wanneer ben je content?

"Na een lange beursdag in Rotterdam, zaten wij in de lounge van het hotel nog wat na te praten. Ik kreeg toen telefonisch een spoedverzoek binnen. Één uur later waren vijf brand- en veiligheidswachten op weg naar de opdrachtgever.”

Collin ter Horst - interview met Coördinator Planning Brandwacht Huren BV
De app van Brandwacht Huren

Alle artikelen

Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Dank u voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.